Leverans av 200m franskt stängsel i äkta kastanj.
Stängslet levererades utav oss själva, detta var billigaste alternativet och trevligt för oss. Vi kunde prata med kunden om stängslet, stolparna och inte minst materialet, äkta kastanj.

Om oss

Tehdaspuu har funnits i många år. Det första åren i Nederländerna och sedan mars 2000 i Sverige. Vi går ut ifrån Gislaved och levererar över hela Sverige.

I början på nittio talet grundades företaget Tehdaspuu i Nederländerna. Namnet kommer ifrån finska och betyder så mycket som trä(d)industri. Vi tog detta namn för att det flesta namn som har med trädvård och trädgårdsanläggning att göra var upptagna. I 1989 arbetade Patrick i Finland åt ett företag som heter just Tehdaspuu OY, företagsnamnet var inte skyddat i Nederländerna och det udda namnet registrerades.

År 2000 flyttade vi till Sverige och behöll namnet för enkelhetens skull, bara byta ut holländsk text för svensk text på bilen och vi körde vidare.

I början arbetade vi som mest med träd- och skogsvård. Patrick Postma är utbildad arborist/trädkirurg och älskar att vårda träd. Bland uppdragsgivare finns företag, kommuner, landsting, länsstyrelsen och privatpersoner. Trädgårdsanläggning utfördes i mindre skala. På grund av att vi var vana med ett större utbud utav anläggninsmaterialer gjorde vi en utvärdering om det var möjligt för oss att importera och sälja dessa produkter i Sverige.

Nu, år 2020 har vi ungefär 2000 artiklar som vi tillhandahåller i olika områden, stängsel, grindar, exotiskt virke, beslag. Vi kommer att lägga upp alla våra produkter så småningom, var vänlig skicka ett epost meddelande om det är något Ni saknar.